HESTELEG

Problemer på rideturen?


Mange oplever, at når de får undervisning på rideskolen, så går det rigtig fint, men når de kommer hjem og skal ride på deres egen hest i naturen, så går det ikke altid lige, som de havde tænkt sig. Her hjælper jeg gerne. Du/ I kan booke en tid, så rider vi ud i naturen sammen. Undervejs vil jeg give gode råd i kommunikationen mellem rytter og hest. Efter turen laver vi en fremadrettet plan – Hvad skal du som rytter være opmærksom på – hvilke signaler sender du, uden at være klar over det? Jeg fortæller dig også, hvad du kan gøre fremover for at forbedre kommunikationen mellem dig og din hest.

HESTELEG

Mine priser

Du bestemmer selv, om du/I skal komme ud til mig, eller om jeg skal læsse hesten og komme til jer.

Pris pr. rytter 550 for en times ridetur For kørsel kr. 4,20 pr. km

Kontakt Hesteleg/ Bettina på tlf. nr. 28686643